Home > Viata.. > Copilul meu e emo, satana a venit in casa, copilul se va sinucide

Copilul meu e emo, satana a venit in casa, copilul se va sinucide


Da, este un subiect expirat. Asta este motivul pentru care scriu acest articol.

In Romania, defapt nu stiu de ce stau sa explic fenomenul acesta, cu totii il stim, dar, impotriva rockerilor s-a dezvoltat o ura ce face legatura intre ei si satana si droguri. Ura s-a indreptat spre un curent mai mic din rock, numit EMO. Multi “adepti” ai curentului din Romania nici macar nu stiu ce inseamna emo, dar nu voi vorbi despre ei.

Odata cu cresterea simpatiei mele fata de muzica rock viata sociala a devenit din ce in ce mai complicata. Eram nevoit sa vorbesc foarte des despre orientarile mele religioase si sa explic lumii ce este muzica rock si prin ce se defineste. Cu toate acestea, cu toate explicatiile mele, oamenii au ramas parca cu o punga in cap. Mama, colegii, profesorii si oamenii de pe strada (bine, lor nu le-am explicat nimic) ma catalogau drept “emo”. Erau presiuni asupra mea sa merg la psihologul scolii, profesorii incercau sa-mi explice cat de valoroasa este viata . Cacat, nu stiu de ce, cand vreau sa scriu despre un subiect mai sensibil incep sa ma lamentez singur, cred ca deoarece in viata reala nu ma mai lamentez deloc. In fata a catorva persoane m-am lamentat si a fost naspa relatia cu ele.

In fine, asa, deci ce vroiam sa spun: Nu pot explica de ce lumea e atat de proasta. Ca a fost manipulare la TV, ok, ca e prostita de religie, ok, dar nu in halul asta. Din cauza presiunilor asupra unui tanar sa nu se sinucida ii pot veni asemenea idei in cap, pare cool, pare extremist, pare rebel, desi nu este deloc rebel, este actiunea unor oameni care se dau batuti, iar rebelii nu se dau batuti, rebelii lupta, de multe ori castiga, de putine ori mor luptand.

Advertisements
Categories: Viata..
 1. aloptulea
  July 14, 2010 at 1:26 am

  Cum vrei să te înțeleagă lumea care este condusă de spiritul celui necurat.
  Bineînțeles că va spune că tu ești greșit nu ei. Pentru cei ca tine a venit Domnul Isus. Pentru tine și-a dat viața pe cruce. Și ca să dovedească că tot ce a spus El este adevărat a fost înviat din morți. Dacă nu ești ca toți ceilați recunoaște că El a murit pentru păcatele tale. Ioan 3:16 Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa vecinică.

 2. July 14, 2010 at 7:51 am

  Naa.. cei care ma protejeaza ar trebui sa fie egali cu mine.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: