Home > Viata.. > Cum poti fi un rapper?

Cum poti fi un rapper?


Industria muzicala este in continua cautare de vedete, si oricine poate deveni un rapper daca face ce trebuie. O cariera de muzica in rap necesita imaginatie, talent , cunostinte, determinare si stil.  Daca vrei sa devii un rapper, plateste pe cineva care sa iti explice cum gandesc oamenii care conduc afacerea si cum functioneaza.

Genul de muzica rap a aparut la inceputul anilor 70′ in New York cu artisti precum MCs si DJs. Viata de rapper poate parea usoara , dar defapt este o arta pe care trebuie sa o stapanesti. Cele mai multe ore trebuie sa le petreceti incercand sa va modificati cat mai mult vocea, fiind electronizata. Artistul de muzica rap trebuie sa aiba un stil cat mai banal, intregandu-se usor in majoritate. Daca sunteti un bun dansator, merge si un dans pe scena.

Un lucru foarte important este ambientul. Va puteti alege un lant gros de aur pe care sa il purtati la gat si in general ce aleg toti rapperi, aia smecheri. Trebuie sa aveti versuri in care sunteti periculosi, in care plangeti dupa prietena si in care va plangeti ca societatea nu va lasa sa va injectati heroina. In videoclip gagici, bate, pistoale, droguri, caini de lupte, masini de lux . Daca sunteti un rapper bogat puteti plati oameni care sa va compuna versurile, sa va aleaga imbracamintea si sa va pregateasca playback-ul. Daca nu sunteti un rapper bogat, cum ati prins putina paine trebuie sa va cumparati droguri periculoase, sa traiti o viata cu femei si sa muriti impuscat sau injunghiat de un dealer de droguri.

Acest articol este un mesaj de ura pentru rapperii comerciali, nicidecum pentru cei ca Eminem sau Parazitii.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: