Home > Viata.. > Am fost posedat..?

Am fost posedat..?


Nu, nu este un pot la misto.

Dupa ce mai multe nopti la rand auzeam pasii unui om care fuge, lovituri de ciocan si intrerupatorul luminii cum se stinge/aprind, ieri a fost o seara speciala. Cand m-am culcat am dat o lupta cu o persoana care in trecut a fost importanta sentimental pentru mine in raul Dambovita si ea ma daramat la pamant. (In vis raul Dambovita era imens) am cazut intr-un submarin care lasa gunoaie intr-un tunel. Am fost aruncat odata cu gunoiul in acel tunel si poarta de la tunel a fost inchisa. Acolo m-am intalnit cu o femeie care mi-a spus: “Acum suntem fata in fata, nu poti fi aparat de nimic” si mi-a controlat corpul, facandu-ma sa ma misc mai la dreapta in pat. Eu mi-am dat seama de asta si am incercat disperat sa ma desprind de vis, sa-mi trag sufletul de acolo si sa-l aduc in lumea reala.

Este un post plin de calm, nu sunt speriat de situatie deloc.. nu stiu de ce, dar in ultimele situatii pe care le-am catalogat ca disperate am ramas foarte calm si am actionat cat se poate de constiincios scapand intreg de acolo.

Chiar daca sunt ateu convins, toate evenimentele din ultimul timp ma fac sa-mi pun semne de intrebare, dar acum voi ramane ateu slab. Pun totul pe seama mintii mele, a educatiei credinciose pe care am primit-o, dar eu de mic, din spirit de rebel gaseam asemanari cu anticristul. Chiar multe.. incerc sa raman rational si sa nu innebunesc.

Chiar daca niciodata nu ma voi lua dupa cineva, din curiozitate, voi ce parere ati avea?

Advertisements
Categories: Viata..
 1. July 12, 2010 at 8:26 am

  Wow. Ce vise! Nu pot să mă pronunţ cu nimic, pentru că nu prea ştiu nimic despre semnificaţiile viselor, însă în legătură cu întrebarea-titlu, nu aş crede ca “posedat” e un cuvânt care se potriveşte. App, pot să te adaug la mine in blog*roll, nu?

 2. July 12, 2010 at 9:30 am

  Raspunsul corect la intrebare este: Am fost speriat, sunetele sunt in capul meu, incerc sa le scot, dar pana acum n-am reusit..
  Da, chiar te rog..

 3. July 12, 2010 at 1:35 pm

  ok:*

 1. July 15, 2010 at 7:17 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: