Home > Viata.. > Suntem zeci de miliarde

Suntem zeci de miliarde


Acesta este una din intrebarile fara raspuns ale lui Iana Catalin. Deci, sa revenim la subiect.

Suntem zeci de miliarde, daca nu sute de miliarde de fiinte care toate au ceva diferit. Un punct, o linie, ceva, un ADN diferit, nimeni nu e la fel, nimic nu e duplicat, dar ne dorim ca totul sa fie la fel. Vrem sa ne imbracam cu ce e la moda, vrem sa ascultam ce e la moda, vrem sa fim omul descris in revista modei. Vrem sa castigam jocul societatii, in timp ce vrem sa gandeasca altul in locul nostru. Vrem sa fim omul banal care prin banalitate va iesi in evidenta, deoarece citim cum sa iesim in evidenta, citesc si altii cum sa iasa in evidenta, asa ca vom iesi cu totii in evidenta, adica vom fi toti banali. Si totusi, cu toate ca toti vrem sa fim la fel ca altii nu putem fi. La fel cum daca te stergi la nas dimineata seara nu va mai da o masina peste tine deoarece ajungi mai tarziu din cauza scaprinatului, un singur lucru amarat schimba lumea. Intr-o fatada pe care vrem s-o aratam cat mai banala sigur va fi ceva al nostru, ceva care ne va defini, ceva neimportant dar care nu l-am avut persoana iubita probabil nu mai era langa tine acum.
Lumea ar trebui sa intelegea ca nu putem fi cu totii “normali”, deoarece nu toti avem gusturi “normale” si nu toti vrem sa stam in turma. Lumea se teme cel mai mult de lucrurile de care nu se pot apara, ci anume de normalitate, toti suntem anormali in conceptul lor, deoarece,toti avem alegeri diferite.

Suntem foarte usor de manipulat, suntem o turma care pupa in cur pe al de sus.

Ce am vrut sa spun in acest post este ca daca vrei sa castigi nu te lua dupa sfaturile care iti vor arata cum sa castigi. Si tot asa cu toate lucrurile..

Advertisements
Categories: Viata..
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: