Home > Viata.. > Cum a fost la Cube Days 3

Cum a fost la Cube Days 3


Chiar daca au trecut ~3 zile de la eveniment. Spun asta deoarece ma orientez prost in timp si nu pot spune cu precizie. In fine, dupa 3 ore dormite in ultimele 2 nopti am mers vreo 30 km prin ploaie torentiala pana la locul de intalnire. Acolo ne-am odihnit si ne-a fost prezentat un “seminar” tehnic despre frane, de unde n-am retinut decat cateva lucruri de baza, cascand tot timpul si chinuindu-ma sa-mi tin ochii deschisi.

Am facut 22 de km off-road prin noroaie si balti la tot pasul in padure, am cazut de vreo 4 ori. Asa am ajuns la final:

Se vede pofta mea de bere si expresia fetei de adormit.

Alta poza mai relevanta nu am deoarece a trebuit sa plec imediat dupa ce am baut berea, inaintea grupului. Cand am ajuns pe sosea, somnambul fiind, am mers 7 km ca prostul in directia opusa de orasul Pantelimon, fiind nevoit sa fac 14 km in plus. Cand am ajuns in Pantelimon am vrut sa scurtez drumul si am luat-o pe niste strazi pe care nu le cunoasteam, si cum am probleme de orientare am ajuns intr-un loc, eram ratacit. Plin de noroi pe bicla si pe haine a trebuit sa intreb mai multi oameni cum scap de acolo, explicandu-le la final de ce eram murdar 🙂 . Partea tare era ca o tiganca a trecut pe langa mine si a ghicit de ce eram murdar, de unde stia ca m-am plimbat in Cernica nu stiu.

Am facut multi kilometri in plus de la Pantelimon pana acasa decat trebuia sa fac daca o luam pe drumul care il stiam. Trebuie sa ma consider norocos ca am ajuns acasa, pe drum nu respectam nici o regula de circulatie, ma bagam in fata masinilor, treceam pe rosu cand era o masina pe drum. Cand am ajuns acasa aveam freba si m-am culcat pana urmatoarea zi la 5 pm. De mentionat ca dupa bicla eu vroiam sa merg la fotbal. Chiar daca am dat cu mult fixativ, creasta mea nu a rezistat multei ape care a cazut peste ea.

Am incercat sa pun putin amuzament, dar vad ca nu am charisma, incerc sa dezvolt acest lucru.. simtul umorului mi-a fost furat deoarece eram obisnuit cu glume proaste pe care eu cand eram mic nu le faceam si nu le fac nici acum.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: