Home > Viata.. > 2 rockeri si un houser vs 7 cocalari

2 rockeri si un houser vs 7 cocalari


Azi, cand am fost la fotbal dupa o mare perioada de timp eu , cu fratemiu si un prieten ne-am luat la bataie cu 9 cocalari.

La fotbal am mers intr-un grup de 5, dar un prieten este mai mic decat mine si nu e bine dezvoltat asa ca inteleg de ce a stat deoparte si un prieten era plecat la fantana, sa se hidrateze.

Eu m-am certat cu 2 cocalari de acolo. Un prieten a sarit la unul din aia 2 si fratemiu a venit repede din spate si ia dat un pumn. Dupa aceea, 2 au sarit pe prietenul meu, eu l-am batut pe cel mai inalt dintre ei dar slabanog, fratemiu l-a batut pe unul din ei.

L-am batut pe adversarul meu (i-am facut o priza cu toata forta asupra gatului) si am sarit pentru prietenul meu care era jos si primea lovituri de la un tip de 22 ani si unul de 18. I-am dat un pumn tipului de 22, cineva ma lovit din spate, tipul de 22 mi-a dat un pumn in dinti. Dupa ce s-a ridicat prietenul meu l-am cautat din priviri pe fratemiu care era si el jos si primea lovituri de la 3 insi. Am sarit si pentru el, de data aceasta nu mi-am primit nici o lovitura. Inainte de bataie ne impingeam noi 3 cu aia 7, iar dupa aceea sa intamplat cum am povestit, cu date aproximative, in acel haos nu gandeam decat cum sa imi scap amicii din bataie.

Nu stiu de ce eu am scapat cel mai usor. Ce am primit eu a fost doar o lovitura in spate si un pumn in plina figura care nu m-a durut. Suprinzator nici pe prietenii mei nu i-a durut nimic, chiar daca au incasat mai mult decat mine. In schimb unul din ei si-a luat o bataie zdravana de la fratemiu si eu aproape ca l-am lesinat pe unul dintre ei.

Poza pe care am pus-o este cu Sophie Lancaster, o tipa care a fost batuta impreuna cu prietenul ei de un grup de tineri din cauza ca asculta muzica Goth si ca adopta un ambient pe masura. In urma bataii ea si cu prietenul ei au intrat in coma. Spre deosebire de prietenul ei ea nu si-a revenit. Aceasta fapta s-a intamplat in Australia.

Un mesaj primit:

Stoica Cristi: bei fm.m
Stoica Cristi:
Stoica Cristi: ia veniti ma la noi in cartier
Stoica Cristi: iara
Stoica Cristi: fm.m
Stoica Cristi: veniti cu cn vreti
Stoica Cristi: bagamias pl in morti vostri
Stoica Cristi: sunteti smekeri
Stoica Cristi: asa vb
Stoica Cristi: pe la spate
BUZZ!!!
Stoica Cristi: bahhhhhhhhhhhhh
Stoica Cristi: mananc din voi ma
Stoica Cristi: fm.m
Stoica Cristi is typing…
Stoica Cristi:
Maine seara , probabil voi posta niste poze.
Advertisements
Categories: Viata.. Tags:
  1. July 6, 2010 at 12:22 pm

    Din pacate nu voi veni azi cu niste poze. In alta zi..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: