Home > Uncategorized > Rai versus iad

Rai versus iad


Lumea in general se invarte dupa principiul acesta, in care oamenii rai  si necredinciosi ajung in iad iar oamenii buni  in rai.

Satana conduce iadul, satana vrea ca in lume sa fie rau. Satana pedepseste oamenii rai? Normal ca nu. Pe necredinciosi da, ca pot fi necredinciosi buni si nu sunt placuta de dracu.

Dumnezeu conduce raiul, vrea ca pe pamant sa fie bine. Doar oamenii credinciosi , buni si nepacatosi ajung la el. Concluzie:Nimeni nu ajunge in rai.

Cred asta deoarece cei mai “buni” credinciosi sunt preotii, oamenii de la manstire etc. Acest oameni indeplinesc doar doua conditii. acelea ca sunt credinciosi si nepacatosi, doar ca ei nu sunt buni, deoarece nu fac fapte bune. Ei vor sa fie cat mai fara de pacat si sa pupe cat mai mult cu putinta curu lui god.

Oamenii credinciosi dar care nu sunt preotii sunt ori mosii, care probabil ca merg in fiecare zi la biserica, nu fac pacate si poate ei chiar ajuta alti oameni. Aceasta este singura categorie care are sanse sa ajunga in rai; ori oamenii de varsta a doua care pot fi credinciosi, pot fi buni dar nu pot fi fara de pacat. Pacatuiesc daca se uita la televizor, daca fac sex, daca fumeaza, daca isi baga in vene, etc., cam tot ce e placut e pacat, mai sunt tinerii care pot fi descrisi ca cei de varsta a doua si copii care pot fi credinciosi, sa ajute nu prea pot dar probabil ca ajuta si ei cat pot, sa nu faca pacate pot, in afara de faptul ca se uita la tv.

Acum ca am spus cine ajunge in iad si cine in rai , vom incerca sa descriem aceste doua taramuri.

Descrierea este una foarte simpla. Tot ce e frumos si nepacatos veti intalni in rai. Ce inseamna asta:Jesus metal, sucuri naturale, sah, in general tot ce este maxim non-violenta si maxim non-imoral.

Tot ce este pacatos veti intalni in iad, adica Black Metal, bautura cat puteti inghiti, sporturi extreme, sex violent, etc. Asta daca esti ateu rau. Daca esti credincios sau ateu bun ai parte de foc pentru totdeauna.

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: