Home > Viata.. > De ce cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor

De ce cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor


Salut. Ma cheama Black si sunt cainele familiei Stephen.

Am rasa ciobanesc german, m-am nascut la un centru pentru caini. De acolo m-au cumparat la varsta de o luna stapanii mei pe care ii iubesc foarte mult.

Ei aveau un copil de 4-5 ani care se juca cu mine, ma alinta. Alergam dupa mingi, ma rostogoleam pe spate, alergam prin curte.  Deodata vad ca ies stapanii mei si il cheama pe prietenul meu adica, pustiul John la masa. Incerc sa intru si eu, dar spun ca nu am voie, ci, mai rau, ma leaga in lanturi. Am stat foarte trist in seara aceea, am ros lantul toata noaptea. Am crezut ca o sa fie ca la centru, ca ce sa intamplat pana acum a fost doar o iluzie, un vis frumos ce sa pierdut in umbra noptii.

Odata cu soarele de pe cer am devenit foarte bucuros, John se juca din nou cu mine, dar a plecat devreme, cica incepea gradinita si trebuia sa se pregateasca. Ma asteptam sa fiu din nou legat, dar asta sa intamplat abia seara.

In urmatoarea zi nu era nimeni acasa, totul era pustiu.Knight XV-ul din curte nu se mai afla acolo, John nu mai iesea, stapanii mei lipseau. M-am intristat din nou si credeam ca am ramas singur pe lume, ca nu voi mai vedea niciodata ochii unei persoane care ma va alinta cu dragoste.

Din nou, m-am inselat, dupa amiaza aparand John impreuna cu stapana mea. M-am jucat din nou, pana a venit stapanul meu tarziu si m-a legat.

Nu stiu de ce, dar chestiile astea se intamplau odata la 7 zile, adica prima zi pe care am prezentat-o se repeta odata, a doua zi  tot odata, si a treia zi  de cinci ori.

Unele zile erau si mai urate, dar se intampla rar. De exemplu in unele veneau oameni necunoscuti, stapanii faceau ceva la gratar si din casa se auzea o chestie ciudata. Probabil un om care se tot lalaia, nu prea intelegeam ce spunea, dar odata a spus “Ohhhhhh viata mea..”.

Acum, cand va povestesc aceste lucruri am 12 ani, nu prea sunt bagat in seama, stau tot timpul legat, eram un material caruia i se arunca in scarba cate un os sau o paine..

Advertisements
Categories: Viata..
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: